Opiniones

5,0/5
170 opiniones
Title *
Valoración *
Comments *
Pictures
Name *
Security *
 CAPTCHA Image 

* Required fields
Miriam (02/09/2019)
Fantàstic cap de setmana
Hem passat un cap de setmana immillorable: la casa te totes les comoditats, l?espai enmig del no res i en plena natura es fantàstic, els adults hem gaudit de la tranquilitat i el relax de l?entorn i els petits amb totes les joguines i jocs de la ludoteca han gaudit moltíssim. La Carme es un encant de dona, la seva parella i ella viuen allà i fan que tot sigui fàcil, estan però no estan, ens han donat intimitat xo si necessitàvem quelcom ells estaven allà! Realment un cap de setmana per repetir.
Lluis (27/08/2019)
VACANCES amb majuscula.
Inolvidable setmana a Sant Grau, les cases,l'espai, la piscina i per sobre de tot Carme i Alfons, Gràcies per tot.
Lourdes (19/08/2019)
Disfrutar de las vacaciones
Hemos estado una semana inolvidable.Descanso,recargar pilas,desconectar y divertirnos en un ambiente inmejorable.Vinieron familiares a pasar el dia y quedaron encantados.La casa impecable,cómodisima y equipada con todo.Y Carmen es una mujer muy atenta y detallista con todos.Juntando a los niños para realizar juegos y tambien a los adultos. Estuvimos hace 7 años con unos amigos un fin de semana,hemos repetido este verano y volveremos.Muchas gracias por facilitarnos tanto nuestra estancia.
Andreu Grapí (11/08/2019)
Tocar el cel
Durant una setmana tres, generacions que van dels 8 als 79 anys, hem plenament gaudit de tot allò que esperes de la natura i de les persones que viuen i es deviuen perquè siguis feliç. Carme i Alfons, podeu estar orgullosos de tot el que heu treballat per haver aconseguit que tots - petits i vells - hagim passat una experiència immillorable. Sortir de bon matí a caminar acompanyat del sol naixent per camins envoltat d'arbres i rostolls de cereals,; albirar des de la piscina el castell de Cardona i encara més lluny la montanya de Montserrat; mirar cap al nord per quedar bocabadat davant dels Pirineus. Alguna cosa més? Doncs si: dos gossos, unes gallinetes, unes zones de descans amb hamaques, un fronton, un ping-pong, uns gronxadors...... i totes les facilitats perquè a las cases trobis tot el que necessites. Dues persones, amb una marcada personalitat, hi posen aquest toc de professionalitat, amor i simpatia indispensables perquè t'enamoris d'ells i la seva proposta de vacances. Gràcies i arreveure
Inés Banqué (29/07/2019)
Estada fantàstica
Un lloc genial . A les cases hi ha de tot. La propietària encantadora, molt amable i atenta. Sens dubte, hi tornaré.
JOSEP MARIA (28/07/2019)
GRAN ESTADA FAMILIAR
Avui s'acaba la nostra estada a Sant Grau. Ens hem reunit quasi tota la familia, alguns dies 30, i ens en anem amb un gran record de tot el que hem viscut. Totes les instal·lacions estan perfectes, el tracte amb la propietat, exquisit. Hi ha de tot per pasar-ho molt be, tant els grans com els petits. Descans total i ambient de relax. Gran i agradable experiencia que no oblidarem. Totalment recomanable.
Maite (24/07/2019)
ESTUPENDO
Fin de semana genial junto a la familia, hemos ocupado todas la casas, limpias y con todo lo necesario, Sitio tranquilo donde hemos podido divertirnos a la grande y tambien relajarnos despues de la fiesta. Gracias Carme
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Mas que bien !
Paraje excelente, instalaciones muy bien equipadas, no falta de nada y todo esta impecable. Ideal para pasar en familia. Ha sido una experiencia inolvidable. Todo facilidades. Gracias Carme. Tus casas son super recomendables.
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Sant Grau
Lugar idilico, instalaciones y trato insuperables. Ideal para pasar un fin de semana en familia o con amigos. Nosotros alquilamos todo el recinto. Buena calidad-precio. Gracias Carme.
Eva Crespo (22/07/2019)
Excelente
Hemos pasado el fin de semana para una celebración familiar y la experiencia ha sido excepcional. Las casas impecables, el entorno idilico, y la atención de Carme, la propietaria, immejorable. Muchas gracias Carme por toda la ayuda prestada. Recomendable 100%
Ana (21/07/2019)
FANTÀSTIC!
Hem passat un cap de setmana fantàstic celebrant un aniversari amb amics i família. L?entorn és preciós, en plena natura. Les cases estan molt ben equipades (cadascuna amb tot el necessari si es volen llogar per separat) , netes i cuidades fins el mínim detall. Perfecte tant per anar amb família (molt pensat per nens, amb una ludoteca plena de joguines, parc, sorral, etc), com per anar amb amics (espai preparat per a grans celebracions). L?atenció per part de la Carme és de 10! Des del dia que vem anar a conèixer Sant Grau ja ens vem adonar que la seva dedicació anava més enllà del professional, hi posa tot el seu cor! Ens ha facilitat contactes de proveidors de l?entorn, recomenat llocs i visites turístiques i un cop allà ens ha fet sentir com a casa! Atenta a tot el que hem necessitat i fent-nos l?estada molt fàcil, còmode i agradable. Tot i ser un grup més gran del que permetia en un inici la casa, no hem tingut cap tipus de problema, al contrari! Plegatins, matalassos, cunes... No hi falta de res! 100% recomenable! Repetirem segur :)
Laia (08/07/2019)
Sant Grau
Tracte excel.lent, molt discrets, instal.lacions perfectes, és la segona vegada que hi anem amb un grup d'amics i repetirem!
Joan (20/06/2019)
Tracte inmillorable
Tracte excepcional, molt Bones persones. Recomenable 100%
Fran (11/06/2019)
Sant grau
Un tracte inmillorable, una estancia per recordar!
Francesc Riera Granados (11/06/2019)
Cap de setmana perfecte!
Entorn perfecte i l'establiment inolvidable
Laura (10/06/2019)
Com a casa
Desde fa uns anys que tota la família ens reservem uns dies de les nostres vacances per passar-los a Sant Grau. Un espai ideal, envoltat de natura per gaudir grans i petits. La Carme i l'Alfons ens fan sentir com a casa, cuidant tot petit detall i deixant-nos total llibertat. 100% Recomanable per desconnectar i gaudir de l'entorn. Moltes gràcies per tot!!
Eduard coromina (09/06/2019)
Molt bonic
Hem passat un cap de setmana perfecte! Molt bones instalacions equipades amb tot, i molt bon tracte! Hi tornaria sense dubtarho
Silvia Aliaga y Jordi Pujol (06/06/2019)
Muchísimas gracias
Muchísimas gracias por un fin de semana idílico en família! Hacia tiempo que no estaba en un lugar tan precioso, acogedor y regentado por genta maravillosa. Un beso y una abrazo Silvia y compañia
Neus Milà Vidal (19/11/2018)
Neus Milà Vidal
Hemos pasado un fin de semana genial en familia. Éramos un grupo de 21 personas, de todas las edades, desde una abuela de 86 años a un bebè de 7 meses. Con jóvenes y niños. Las casas perfectas, bien equipadas, muy cómodas. Situadas en plena naturaleza, preparado para niños, ludoteca,... el espacio exterior es muy amplio, con diferentes posibilidades, jugar a futbol, bàsquet, ping-pong, futbolin,...una casita de muñecas.... El trato con la propietaria excelente. A lo largo del fin de semana necesitamos algunos cambios en la distribución de las habitaciones y todo fueron facilidades. Todo está preparado para que la estancia de un grupo familar sea cómoda y excelente. En toda la casa se nota el amor de la propietaria . Gracias Carme por todo
Elisabet (24/09/2018)
Trato y estancia excelente
Quedamos encantados! Estuvimos 1 semana de vacaciones con la intencion de desconectar de la rutina y disfrutar de la naturaleza y tranquilidad que ofrecía el entorno, disfrutamos tanto, que nos hubieramos quedado mas tiempo! Entorno agradable, instalaciones perfectas, tanto interiores como exteriores y un trato por parte de Carme inmejorable! Repetiremos sin dudarlo!!

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Accept More information