Opiniones

5,0/5
175 opiniones
Título *
Valoración *
Comentarios *
Imágenes
Nombre *
Seguridad *
 CAPTCHA Image 

* Campos obligatorios
Yolanda i Jaume (11/11/2019)
Sant Grau és aposta segura!
Hem passat un fantàstic cap de setmana entre amics, eren 14 i ens hem allotjat en 3 de les cases, tot ha sortit genial, els propietaris, la Carme i l'Alfons fan el que sigui perquè els clients ens sentim molt a gust i ho aconsegueixen sempre. A Sant Grau es crea un ambient molt maco, sigui per la natura i l'encant del lloc o sigui per la gent, sempre es fa curt quan marxes, per tant, hi tornarem!
Sant Grau és aposta segura!
Sant Grau és aposta segura!
Albert (10/11/2019)
60 años
Ha sido un finde espectacular, hemos estado cómo unos reyes. Gracias por todo volveremos!!!!!!
Olga Mas (10/11/2019)
Perfecto en todo
Somos un grupo de 14 amigos que hemos pasado un estupendo fin de semana en Sant Grau. Ya estamos pensando en repetir!!!
Miriam (20/10/2019)
Un bon cap de setmana en família
Hem passat el cap de setmana tota la família a Sant Grau, molt recomanable per anar amb grups grans, té molts espais i tots ells ben cuidats. Destaquem l?atenció per part de la Carme, pendent en tot moment, ha estat un plaer.
Juana (07/10/2019)
Una casa rural de ensueño!
Hemos pasado un fin de semana increible. Las casas estan perfectamente equipadas, limpias y cuidadas hasta el mínimo detalle. Los espacios comunes son variados y permiten garantizar el entretenimiento de grandes y pequeños. Carmen la propietaria está pendiente de todo y siempre dispuesta a ayudar. Volveremos sin duda!!!!
Miriam (02/09/2019)
Fantàstic cap de setmana
Hem passat un cap de setmana immillorable: la casa te totes les comoditats, l?espai enmig del no res i en plena natura es fantàstic, els adults hem gaudit de la tranquilitat i el relax de l?entorn i els petits amb totes les joguines i jocs de la ludoteca han gaudit moltíssim. La Carme es un encant de dona, la seva parella i ella viuen allà i fan que tot sigui fàcil, estan però no estan, ens han donat intimitat xo si necessitàvem quelcom ells estaven allà! Realment un cap de setmana per repetir.
Lluis (27/08/2019)
VACANCES amb majuscula.
Inolvidable setmana a Sant Grau, les cases,l'espai, la piscina i per sobre de tot Carme i Alfons, Gràcies per tot.
Lourdes (19/08/2019)
Disfrutar de las vacaciones
Hemos estado una semana inolvidable.Descanso,recargar pilas,desconectar y divertirnos en un ambiente inmejorable.Vinieron familiares a pasar el dia y quedaron encantados.La casa impecable,cómodisima y equipada con todo.Y Carmen es una mujer muy atenta y detallista con todos.Juntando a los niños para realizar juegos y tambien a los adultos. Estuvimos hace 7 años con unos amigos un fin de semana,hemos repetido este verano y volveremos.Muchas gracias por facilitarnos tanto nuestra estancia.
Andreu Grapí (11/08/2019)
Tocar el cel
Durant una setmana tres, generacions que van dels 8 als 79 anys, hem plenament gaudit de tot allò que esperes de la natura i de les persones que viuen i es deviuen perquè siguis feliç. Carme i Alfons, podeu estar orgullosos de tot el que heu treballat per haver aconseguit que tots - petits i vells - hagim passat una experiència immillorable. Sortir de bon matí a caminar acompanyat del sol naixent per camins envoltat d'arbres i rostolls de cereals,; albirar des de la piscina el castell de Cardona i encara més lluny la montanya de Montserrat; mirar cap al nord per quedar bocabadat davant dels Pirineus. Alguna cosa més? Doncs si: dos gossos, unes gallinetes, unes zones de descans amb hamaques, un fronton, un ping-pong, uns gronxadors...... i totes les facilitats perquè a las cases trobis tot el que necessites. Dues persones, amb una marcada personalitat, hi posen aquest toc de professionalitat, amor i simpatia indispensables perquè t'enamoris d'ells i la seva proposta de vacances. Gràcies i arreveure
Inés Banqué (29/07/2019)
Estada fantàstica
Un lloc genial . A les cases hi ha de tot. La propietària encantadora, molt amable i atenta. Sens dubte, hi tornaré.
JOSEP MARIA (28/07/2019)
GRAN ESTADA FAMILIAR
Avui s'acaba la nostra estada a Sant Grau. Ens hem reunit quasi tota la familia, alguns dies 30, i ens en anem amb un gran record de tot el que hem viscut. Totes les instal·lacions estan perfectes, el tracte amb la propietat, exquisit. Hi ha de tot per pasar-ho molt be, tant els grans com els petits. Descans total i ambient de relax. Gran i agradable experiencia que no oblidarem. Totalment recomanable.
Maite (24/07/2019)
ESTUPENDO
Fin de semana genial junto a la familia, hemos ocupado todas la casas, limpias y con todo lo necesario, Sitio tranquilo donde hemos podido divertirnos a la grande y tambien relajarnos despues de la fiesta. Gracias Carme
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Mas que bien !
Paraje excelente, instalaciones muy bien equipadas, no falta de nada y todo esta impecable. Ideal para pasar en familia. Ha sido una experiencia inolvidable. Todo facilidades. Gracias Carme. Tus casas son super recomendables.
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Sant Grau
Lugar idilico, instalaciones y trato insuperables. Ideal para pasar un fin de semana en familia o con amigos. Nosotros alquilamos todo el recinto. Buena calidad-precio. Gracias Carme.
Eva Crespo (22/07/2019)
Excelente
Hemos pasado el fin de semana para una celebración familiar y la experiencia ha sido excepcional. Las casas impecables, el entorno idilico, y la atención de Carme, la propietaria, immejorable. Muchas gracias Carme por toda la ayuda prestada. Recomendable 100%
Ana (21/07/2019)
FANTÀSTIC!
Hem passat un cap de setmana fantàstic celebrant un aniversari amb amics i família. L?entorn és preciós, en plena natura. Les cases estan molt ben equipades (cadascuna amb tot el necessari si es volen llogar per separat) , netes i cuidades fins el mínim detall. Perfecte tant per anar amb família (molt pensat per nens, amb una ludoteca plena de joguines, parc, sorral, etc), com per anar amb amics (espai preparat per a grans celebracions). L?atenció per part de la Carme és de 10! Des del dia que vem anar a conèixer Sant Grau ja ens vem adonar que la seva dedicació anava més enllà del professional, hi posa tot el seu cor! Ens ha facilitat contactes de proveidors de l?entorn, recomenat llocs i visites turístiques i un cop allà ens ha fet sentir com a casa! Atenta a tot el que hem necessitat i fent-nos l?estada molt fàcil, còmode i agradable. Tot i ser un grup més gran del que permetia en un inici la casa, no hem tingut cap tipus de problema, al contrari! Plegatins, matalassos, cunes... No hi falta de res! 100% recomenable! Repetirem segur :)
Laia (08/07/2019)
Sant Grau
Tracte excel.lent, molt discrets, instal.lacions perfectes, és la segona vegada que hi anem amb un grup d'amics i repetirem!
Joan (20/06/2019)
Tracte inmillorable
Tracte excepcional, molt Bones persones. Recomenable 100%
Fran (11/06/2019)
Sant grau
Un tracte inmillorable, una estancia per recordar!
Francesc Riera Granados (11/06/2019)
Cap de setmana perfecte!
Entorn perfecte i l'establiment inolvidable

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información