Opinions

5,0/5
220 opiniones
Títol *
Valoración *
Comentaris *
Imágenes
Nom *

* Camps obligatoris
Berta de la Peña (19/07/2021)
Maravilloso
En pocas palabras, un 10 en todo. Servicio, atención, limpieza, mantenimiento e instalaciones de 10. Lo tiene todo, y todo perfecto. Carme, lo mejor, ayuda a organizar la estancia para que sea lo más cómoda y fácil posible. Mil millones de gracias Carme!
Josefina (12/07/2021)
Gracias!
Tuvimos una estadía maravillosa, los niños lo disfrutaron a tope, sin un minuto para aburrirse con tanto espacio y tantos juegos. La posibilidad de pedir aquellas cositas de despensa que habíamos olvidado fue una ayuda inmensa. Y destaca la amabilidad de Carme durante la estancia, muchísimas gracias!
César (08/07/2021)
Devolución fácil y mucha comprensión!
Hemos reservado la casa con mucha ilusión, pero finalmente por cuestión de salud hemos tenido que pedir la cancelación. Y nos respondió con una comprensión absoluta y nos devolvió el importe que habíamos pagado para la reserva con toda la facilidad y rapidez. Muy agradecidos por su comprensión y la próxima vez cuando podamos seguro iremos! Muchas gracias a la atención de la Carmen!
Toni Murillo (28/06/2021)
Per fí ,hem tornat !!!
Amb tota la situació socio-sanitària no podíem venir a Sant Grau , per fí he pogut passar el pont de Sant Joan amb tota la família en un entorn inigualable i amb uns anfitrions com pocs hi ha. Han estat un dies meravellosos , amb molta intimitat i gaudint de la tranquil·litat i la pau que ofereix Sant Grau . La Carme i l'Alfons un 10 , són unes persones encantadores. Fins a la propera perquè de ben segur que hi tornarem !!!!!!
Joaquim (24/05/2021)
4 dies sensacionals
Hem estat 4 dies a La Caseta. Un allotjament molt acollidor i ple de detalls. En aquests dies, el paisatge de l'entorn és ben verd. I el perfil de les muntanyes del fons és fantàstic. És el segon cop que venim i ja estem rumiant quan podrem tornar. La Carme ens ha tractat molt bé i ens ha facilitat molt la nostra estada. Han estat una dies inoblidables!
4 dies sensacionals
4 dies sensacionals
4 dies sensacionals
Eva Durán (05/04/2021)
Més que deu!!
La casa acollidora i neta.Tot extremàdament cuidat per poder disfrutar tranquíls i segurs de l'entorn, tot i amb la situació de cóvid.. Espais diferenciats per cada casa i ocupants , amb detalls que mostren la atenció i la implicació de les coses que es fan amb el cor. Aquesta masia transmet una llum especial..ideal per desconectar de l'estres i conectar amb la natura. Sobre tot ens han enamorat els seus anfitrions...Sempre presents i respectuosos, sense molestar mai. Conèixer Ia casa rural Sant Grau val la pena,pero conèixer i compartir conversa amb la Carme,ha sigut realment regenerant. Sens subte tornarem
Arantxa (12/10/2020)
Cap de setmana de 10!
Hem estat un cap de setmana a Sant Grau. Sense cap dubte la desconexió i la tranquilitat que buscàvem. Entorn incomparable i instal.lacions perfectes. Al mig de la natura hem estat de 10! Molt recomanable. I els amfitrions amabilíssims!!!
Cristina Pérez (14/09/2020)
Segur que tornem!
De 10! La Carme és encantadora i molt atenta, l'entorn preciós i cuidat, i els espais comodíssims. Ens hi hem sentit molt a gust!!! Sense cap dubte un allotjament rural recomanable 100%. Repetim segur!
Laia Lancho (13/09/2020)
De 10!!
Carme es excelente, una excelente persona y una excelente profesional. Sus casas rurales se ubican en un lugar privilegiado en medio de la naturaleza. Ideal para desconectar y olvidarte de todo lo demás. También dispone de mucho terreno para jugar, tanto si eres niño como adulto. Hemos estado en invierno, disfrutando del fuego hogareño de la casa, y está fin de semana nos ha hecho un tiempo espectacular para disfrutar de la piscina. Un 10!!
Jordi Autet (28/08/2020)
com sempre un 10!!!!!
Aquest any hem tornat a Sant Grau ( com fa més de 10 anys cada estiu) i cada vegada que hi tornem estem més enamorats d'aquest lloc. La gent que hi va són families molt tranquil.les, les cases i l'entorn està cuidat al detall, la piscina de sal és molt neta i dona gust banyar-s'hi. I que dir de la Carme i l'Alfons? doncs que són 2 persones meravelloses, que et fan sentir com a casa , amb un tracte exquisit i sempre aportant nous coneixements i experiències . Aquest any amb el tema del COVID ens hem sentit molt tranquils ja que cadascú tenia les coses comunes amb el senyal de cada casa i es desinfectaven els espais comuns 3 vegades al dia. La gent s'ha mostrat molt respectuosa amb la distancia social i la higiene. O sigui que una vegada més la puntuem de 10!!!!!
Olga (26/08/2020)
15 dies fantàstics i de desconnexió total
Ha estat el 7è estiu que hem passat a Sant Grau! Una vegada més uns dies fantàstics, els nens han passat uns dies que no oblidaran i nosaltres com sempre de desconnexió total enmig d?un paratge execpcional. Gracies Carme i Alfons pel vostre encant i amabilitat.
Anna Martínez Güiza (26/08/2020)
El descanso del guerreo
Hace 20 años descubrimos esta casa y sus dueños. Este año hemos podido disfrutar una semana del Porxet. Despues del complicado año que todos llevamos da gusto disfrutar del entorno, la paz y como siempre darle las gracias a Carme y Alfons, te tratan como de la familia. Gracias por dejarnos disfrutar de vuestra casa.
El descanso del guerreo
Ramón Peiró Tort (26/08/2020)
Pugem el nivell
Portem molts anys venint a Sant Grau,ara seguits potser 5 anys.Portem nena,es coneixen amb altres. Han fet un taller de perfums amb l'ajut de la Carme. Han fet un taller de papiroflexia amb el mestre Alfons. Els grans hem fet un taller de com manipular d'escorça amb el mestre Alfons. Tot ha surgir del no rés,de la confiança i la col.laboració i com sempre hem trobat l'ajut de la Carme l l'Alfons. La piscina sense clor purificada per hidrogenació i els ulls et feliciten. Puc parlar molta estona en possitiu peròs'ha de venir i gaudir de la natura i el tracte personal .
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Núria M.Z. (25/08/2020)
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Hem estat una setmana a la casa del Porxet, és molt gran, còmoda i està ben equipada. La Carme i l'Alfons són molt atents i amables. Compleixen curosament la normativa actual de prevenció i protecció pel covid. Hi podeu anar tranquils. A Santgrau hem disfrutat de la natura, les vistes, els espais i serveis, com la piscina, tenis, basquet, etc. Es poden fer bones passejades i excursions per la zona. Us recomanem aquest bonic lloc???
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Alícia Albert (15/08/2020)
Vacances fantàstiques
Hem passat una setmana de vacances en família en una de les cases de Sant Grau. 100% recomanable: un entorn i un paisatge excepcionals!! Ideal per anar amb nens, desconnectar i gaudir de la natura i la zona tan cuidada que tenen la Carme i l'Alfons. Molt aprop de Solsona i Cardona. Hi tornarem segur! Gràcies per tot!!
M Carmen Fernandez (11/08/2020)
M carmen Fernández
Fuimos toda la familia a celebrar nochebuena y navidad. 100 % recomendable, entorno, casas, dueños,... todo espectacular.
Loli Fernandez (11/08/2020)
Loli Fernández
Teníamos reserva para el 10 de junio y lamentablemente no pudimos.ir por el COVID. Carmen nos puso todo tipo de facilidades y nos hizo reembolso sin ningún tipo de problema. Era la segunda vez que íbamos y seguro repetiremos. Recomiendo 100 %
David Fuentes González (11/08/2020)
Ambiente acogedor y familiar
Excelente lugar de reposo en un entorno privilegiado a los pies de Cardona. Casas rurales y decoradas en armonía con su entorno. Cuenta con equipamientos para pequeños y adultos. En nuestro caso, pudimos cocinar paellas para más de 10 personas con todos los utensilios con los que cuenta el complejo. La gestión que hicieron en cuanto a medidas de prevención para el COVID fue excepcional, nos sentimos muy seguros en todo momento. Finalmente agradecer a Carmen la atención recibida por su parte durante su estancia.
David Fuentes González (11/08/2020)
Ambiente acogedor y familiar
Excelente lugar de reposo en un entorno privilegiado a los pies de Cardona. Casas rurales y decoradas en armonía con su entorno. Cuenta con equipamientos para pequeños y adultos. En nuestro caso, pudimos cocinar paellas para más de 10 personas con todos los utensilios con los que cuenta el complejo. La gestión que hicieron en cuanto a medidas de prevención para el COVID fue excepcional, nos sentimos muy seguros en todo momento. Finalmente agradecer a Carmen la atención recibida por su parte durante su estancia.
Andreu Grapí Vilumara (10/08/2020)
Extraordinari
Gràcies Carme i Alfons pel vostre tracte i el treball tan meticulós per garantir el benestar de tots en aquests temps de pandèmia. A tos els que encara no heu gaudit d'uns dies a Sant Grau us recomano que no us ho perdeu. Unes cases on no hi manca rés; unes excursions a peu o en bici per camins i boscos; a 5 minuts amb cotxe trobes l'ambassament de Sant Ponç; un dinar i un sopar al costat d'una barbacoa, i a la nit ,una munió d'estels al cel. Llegir a l'ombra d'algun arbre o anar a la piscina amb la silueta de Cardona a la vista..... En fi, si a més la companyia és bona, poca cosa més es pot demanar per sentir-te feliç

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información