Opiniones

5,0/5
180 opiniones
Título *
Valoración *
Commentaires *
Images
Nom *
La sécurité *
 CAPTCHA Image 

* Les champs obligatoires
Yolanda (12/01/2020)
Espectacular
Hemos pasado por tercera vez el fin de año en Sant Grau y repetiramos siempre que podamos! Trato excelente, entorno inigualable y las casas espectaculares! Hemos disfrutado mucísimo tanto grandes como pequeños! Muy recomendable!
Loli fdez (24-26/12/2019) (07/01/2020)
Impresionante casa y lugar !!
Hemos pasado los días de Navidad en Sant grau y nos vamos encantados tanto por el trato que hemos recibido de los dueños Carmen y Alfons que se han desvivido por que estemos a gusto y también encantados por la casa ideal para grupos grandes como nosotros , limpia y con todos los detalles y accesorios que puedas necesitar. Y si buscas naturaleza y vistas impresionantes sin duda es un lugar que tienes que visitar. Muchas gracias por todo Carmen y seguro que volveremos .
Sonia (2/1/2020) (05/01/2020)
Espectacular casa rural
Hemos pasado un fin de año genial en esta estupenda casa rural. El entorno de la casa inmejorable en plena naturaleza pero cerca de Cardona por si necesitas comprar. A la casa no le falta ni un detalle, con su chimenea su barbacoa. Y que decir de sus propietarios Carme y Alfons están allí para lo que necesites hacen que te sientas a gustoy en nuestro caso la hermana y cuñado de Carme también muy amables. Esperamos repetir. Gracias por todo!!
Clàudia (01/12/2019)
Ideal per families
Vam passar un cap de setmana 26 persones i ens vam allotjar en tres cases. Ha sigut un bon cap de setmana, malgrat el temps. El lloc és ideal per desconnectar. El porxet perfecte per reunir-se els grups.
LUIS ROVIRA DE OSSO (18/11/2019)
FANTASTICA CASA RURAL
Si queréis descansar y disfrutar de un magnifico fin de semana no dejéis de pasar por Sant Grau, las casas ocupamos tres , son magnificas con todas las comodidades , eramos 14 amigos y todos disfrutamos al máximo. muy muy recomendable
FANTASTICA CASA RURAL
FANTASTICA CASA RURAL
FANTASTICA CASA RURAL
FANTASTICA CASA RURAL
Yolanda i Jaume (11/11/2019)
Sant Grau és aposta segura!
Hem passat un fantàstic cap de setmana entre amics, eren 14 i ens hem allotjat en 3 de les cases, tot ha sortit genial, els propietaris, la Carme i l'Alfons fan el que sigui perquè els clients ens sentim molt a gust i ho aconsegueixen sempre. A Sant Grau es crea un ambient molt maco, sigui per la natura i l'encant del lloc o sigui per la gent, sempre es fa curt quan marxes, per tant, hi tornarem!
Sant Grau és aposta segura!
Sant Grau és aposta segura!
Albert (10/11/2019)
60 años
Ha sido un finde espectacular, hemos estado cómo unos reyes. Gracias por todo volveremos!!!!!!
Olga Mas (10/11/2019)
Perfecto en todo
Somos un grupo de 14 amigos que hemos pasado un estupendo fin de semana en Sant Grau. Ya estamos pensando en repetir!!!
Miriam (20/10/2019)
Un bon cap de setmana en família
Hem passat el cap de setmana tota la família a Sant Grau, molt recomanable per anar amb grups grans, té molts espais i tots ells ben cuidats. Destaquem l?atenció per part de la Carme, pendent en tot moment, ha estat un plaer.
Juana (07/10/2019)
Una casa rural de ensueño!
Hemos pasado un fin de semana increible. Las casas estan perfectamente equipadas, limpias y cuidadas hasta el mínimo detalle. Los espacios comunes son variados y permiten garantizar el entretenimiento de grandes y pequeños. Carmen la propietaria está pendiente de todo y siempre dispuesta a ayudar. Volveremos sin duda!!!!
Miriam (02/09/2019)
Fantàstic cap de setmana
Hem passat un cap de setmana immillorable: la casa te totes les comoditats, l?espai enmig del no res i en plena natura es fantàstic, els adults hem gaudit de la tranquilitat i el relax de l?entorn i els petits amb totes les joguines i jocs de la ludoteca han gaudit moltíssim. La Carme es un encant de dona, la seva parella i ella viuen allà i fan que tot sigui fàcil, estan però no estan, ens han donat intimitat xo si necessitàvem quelcom ells estaven allà! Realment un cap de setmana per repetir.
Lluis (27/08/2019)
VACANCES amb majuscula.
Inolvidable setmana a Sant Grau, les cases,l'espai, la piscina i per sobre de tot Carme i Alfons, Gràcies per tot.
Lourdes (19/08/2019)
Disfrutar de las vacaciones
Hemos estado una semana inolvidable.Descanso,recargar pilas,desconectar y divertirnos en un ambiente inmejorable.Vinieron familiares a pasar el dia y quedaron encantados.La casa impecable,cómodisima y equipada con todo.Y Carmen es una mujer muy atenta y detallista con todos.Juntando a los niños para realizar juegos y tambien a los adultos. Estuvimos hace 7 años con unos amigos un fin de semana,hemos repetido este verano y volveremos.Muchas gracias por facilitarnos tanto nuestra estancia.
Andreu Grapí (11/08/2019)
Tocar el cel
Durant una setmana tres, generacions que van dels 8 als 79 anys, hem plenament gaudit de tot allò que esperes de la natura i de les persones que viuen i es deviuen perquè siguis feliç. Carme i Alfons, podeu estar orgullosos de tot el que heu treballat per haver aconseguit que tots - petits i vells - hagim passat una experiència immillorable. Sortir de bon matí a caminar acompanyat del sol naixent per camins envoltat d'arbres i rostolls de cereals,; albirar des de la piscina el castell de Cardona i encara més lluny la montanya de Montserrat; mirar cap al nord per quedar bocabadat davant dels Pirineus. Alguna cosa més? Doncs si: dos gossos, unes gallinetes, unes zones de descans amb hamaques, un fronton, un ping-pong, uns gronxadors...... i totes les facilitats perquè a las cases trobis tot el que necessites. Dues persones, amb una marcada personalitat, hi posen aquest toc de professionalitat, amor i simpatia indispensables perquè t'enamoris d'ells i la seva proposta de vacances. Gràcies i arreveure
Inés Banqué (29/07/2019)
Estada fantàstica
Un lloc genial . A les cases hi ha de tot. La propietària encantadora, molt amable i atenta. Sens dubte, hi tornaré.
JOSEP MARIA (28/07/2019)
GRAN ESTADA FAMILIAR
Avui s'acaba la nostra estada a Sant Grau. Ens hem reunit quasi tota la familia, alguns dies 30, i ens en anem amb un gran record de tot el que hem viscut. Totes les instal·lacions estan perfectes, el tracte amb la propietat, exquisit. Hi ha de tot per pasar-ho molt be, tant els grans com els petits. Descans total i ambient de relax. Gran i agradable experiencia que no oblidarem. Totalment recomanable.
Maite (24/07/2019)
ESTUPENDO
Fin de semana genial junto a la familia, hemos ocupado todas la casas, limpias y con todo lo necesario, Sitio tranquilo donde hemos podido divertirnos a la grande y tambien relajarnos despues de la fiesta. Gracias Carme
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Mas que bien !
Paraje excelente, instalaciones muy bien equipadas, no falta de nada y todo esta impecable. Ideal para pasar en familia. Ha sido una experiencia inolvidable. Todo facilidades. Gracias Carme. Tus casas son super recomendables.
Evelyn Shaw (23/07/2019)
Sant Grau
Lugar idilico, instalaciones y trato insuperables. Ideal para pasar un fin de semana en familia o con amigos. Nosotros alquilamos todo el recinto. Buena calidad-precio. Gracias Carme.
Eva Crespo (22/07/2019)
Excelente
Hemos pasado el fin de semana para una celebración familiar y la experiencia ha sido excepcional. Las casas impecables, el entorno idilico, y la atención de Carme, la propietaria, immejorable. Muchas gracias Carme por toda la ayuda prestada. Recomendable 100%

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información