Opiniones

5,0/5
213 opiniones
Título *
Valoración *
Comentarios *
Imágenes
Nombre *

* Campos obligatorios
Cristina Pérez (14/09/2020)
Segur que tornem!
De 10! La Carme és encantadora i molt atenta, l'entorn preciós i cuidat, i els espais comodíssims. Ens hi hem sentit molt a gust!!! Sense cap dubte un allotjament rural recomanable 100%. Repetim segur!
Laia Lancho (13/09/2020)
De 10!!
Carme es excelente, una excelente persona y una excelente profesional. Sus casas rurales se ubican en un lugar privilegiado en medio de la naturaleza. Ideal para desconectar y olvidarte de todo lo demás. También dispone de mucho terreno para jugar, tanto si eres niño como adulto. Hemos estado en invierno, disfrutando del fuego hogareño de la casa, y está fin de semana nos ha hecho un tiempo espectacular para disfrutar de la piscina. Un 10!!
Jordi Autet (28/08/2020)
com sempre un 10!!!!!
Aquest any hem tornat a Sant Grau ( com fa més de 10 anys cada estiu) i cada vegada que hi tornem estem més enamorats d'aquest lloc. La gent que hi va són families molt tranquil.les, les cases i l'entorn està cuidat al detall, la piscina de sal és molt neta i dona gust banyar-s'hi. I que dir de la Carme i l'Alfons? doncs que són 2 persones meravelloses, que et fan sentir com a casa , amb un tracte exquisit i sempre aportant nous coneixements i experiències . Aquest any amb el tema del COVID ens hem sentit molt tranquils ja que cadascú tenia les coses comunes amb el senyal de cada casa i es desinfectaven els espais comuns 3 vegades al dia. La gent s'ha mostrat molt respectuosa amb la distancia social i la higiene. O sigui que una vegada més la puntuem de 10!!!!!
Olga (26/08/2020)
15 dies fantàstics i de desconnexió total
Ha estat el 7è estiu que hem passat a Sant Grau! Una vegada més uns dies fantàstics, els nens han passat uns dies que no oblidaran i nosaltres com sempre de desconnexió total enmig d?un paratge execpcional. Gracies Carme i Alfons pel vostre encant i amabilitat.
Anna Martínez Güiza (26/08/2020)
El descanso del guerreo
Hace 20 años descubrimos esta casa y sus dueños. Este año hemos podido disfrutar una semana del Porxet. Despues del complicado año que todos llevamos da gusto disfrutar del entorno, la paz y como siempre darle las gracias a Carme y Alfons, te tratan como de la familia. Gracias por dejarnos disfrutar de vuestra casa.
El descanso del guerreo
Ramón Peiró Tort (26/08/2020)
Pugem el nivell
Portem molts anys venint a Sant Grau,ara seguits potser 5 anys.Portem nena,es coneixen amb altres. Han fet un taller de perfums amb l'ajut de la Carme. Han fet un taller de papiroflexia amb el mestre Alfons. Els grans hem fet un taller de com manipular d'escorça amb el mestre Alfons. Tot ha surgir del no rés,de la confiança i la col.laboració i com sempre hem trobat l'ajut de la Carme l l'Alfons. La piscina sense clor purificada per hidrogenació i els ulls et feliciten. Puc parlar molta estona en possitiu peròs'ha de venir i gaudir de la natura i el tracte personal .
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Pugem el nivell
Núria M.Z. (25/08/2020)
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Hem estat una setmana a la casa del Porxet, és molt gran, còmoda i està ben equipada. La Carme i l'Alfons són molt atents i amables. Compleixen curosament la normativa actual de prevenció i protecció pel covid. Hi podeu anar tranquils. A Santgrau hem disfrutat de la natura, les vistes, els espais i serveis, com la piscina, tenis, basquet, etc. Es poden fer bones passejades i excursions per la zona. Us recomanem aquest bonic lloc???
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Una bona estada al Porxet, de Santgrau
Alícia Albert (15/08/2020)
Vacances fantàstiques
Hem passat una setmana de vacances en família en una de les cases de Sant Grau. 100% recomanable: un entorn i un paisatge excepcionals!! Ideal per anar amb nens, desconnectar i gaudir de la natura i la zona tan cuidada que tenen la Carme i l'Alfons. Molt aprop de Solsona i Cardona. Hi tornarem segur! Gràcies per tot!!
M Carmen Fernandez (11/08/2020)
M carmen Fernández
Fuimos toda la familia a celebrar nochebuena y navidad. 100 % recomendable, entorno, casas, dueños,... todo espectacular.
Loli Fernandez (11/08/2020)
Loli Fernández
Teníamos reserva para el 10 de junio y lamentablemente no pudimos.ir por el COVID. Carmen nos puso todo tipo de facilidades y nos hizo reembolso sin ningún tipo de problema. Era la segunda vez que íbamos y seguro repetiremos. Recomiendo 100 %
David Fuentes González (11/08/2020)
Ambiente acogedor y familiar
Excelente lugar de reposo en un entorno privilegiado a los pies de Cardona. Casas rurales y decoradas en armonía con su entorno. Cuenta con equipamientos para pequeños y adultos. En nuestro caso, pudimos cocinar paellas para más de 10 personas con todos los utensilios con los que cuenta el complejo. La gestión que hicieron en cuanto a medidas de prevención para el COVID fue excepcional, nos sentimos muy seguros en todo momento. Finalmente agradecer a Carmen la atención recibida por su parte durante su estancia.
David Fuentes González (11/08/2020)
Ambiente acogedor y familiar
Excelente lugar de reposo en un entorno privilegiado a los pies de Cardona. Casas rurales y decoradas en armonía con su entorno. Cuenta con equipamientos para pequeños y adultos. En nuestro caso, pudimos cocinar paellas para más de 10 personas con todos los utensilios con los que cuenta el complejo. La gestión que hicieron en cuanto a medidas de prevención para el COVID fue excepcional, nos sentimos muy seguros en todo momento. Finalmente agradecer a Carmen la atención recibida por su parte durante su estancia.
Andreu Grapí Vilumara (10/08/2020)
Extraordinari
Gràcies Carme i Alfons pel vostre tracte i el treball tan meticulós per garantir el benestar de tots en aquests temps de pandèmia. A tos els que encara no heu gaudit d'uns dies a Sant Grau us recomano que no us ho perdeu. Unes cases on no hi manca rés; unes excursions a peu o en bici per camins i boscos; a 5 minuts amb cotxe trobes l'ambassament de Sant Ponç; un dinar i un sopar al costat d'una barbacoa, i a la nit ,una munió d'estels al cel. Llegir a l'ombra d'algun arbre o anar a la piscina amb la silueta de Cardona a la vista..... En fi, si a més la companyia és bona, poca cosa més es pot demanar per sentir-te feliç
Natàlia i Martí (09/08/2020)
Un estiu més : )
Acabem de gaudir deu dies esplèndids a Sant Grau. Vam descobrir aquesta casa a l'any 2009 i ens va agradar tant que no hem deixat un sol any de tornar-hi. Anar a Sant Grau és garantia de descans, de tranquil·litat, de natura i de benestar. La Carme i l'Alfons, com sempre, any rere any vetllen perquè Sant Grau sempre estigui preciós. Treballen cada dia per mantenir un entorn excel·lent, cuidant cada petit detall. Gràcies Carme i Alfons . . . A REVEURE ??
Paquita y Jesús 31/07-07.08.2020 (09/08/2020)
Magnificas vacaciones
Excelente lugar para pasar unas vacaciones o escapadas de fin de semana, en un entorno rural. Muy recomendable para los amantes de la naturaleza y los que busquen desconectar del stress de la ciudad. La casa estaba en perfecto estado de limpieza. Las medidas anti COVID se observan con rigor. Muy remarcable la atención y el trato amable recibido de Carme y Alfons. Un acierto, sin duda, nuestra elección de Sant Grau.
Raúl (07/08/2020)
Como en casa
Es uno de esos sitios donde hay que ir. Paisajes espectaculares. Recomendable 100%. Durante la estancia, Carme y Alfons están realmente para lo que necesites, te hacen sentir como en casa. Todo cuidado al detalle. Seguro que volveremos. Gràcies per tot.
Paqui (07/08/2020)
Todo muy bien
Hemos estado una semana y todo de diez, volveremos seguro. La verdad que se han portado súper bien. Las medidas de seguridad COVID las llevan muy estrictas y la gente es muy respetuosa
Cristina Fuentes (06/08/2020)
Estancia de 10
Hemos estado una semana y la casa está genial, aunque lo mejor de todo con diferencia es el trato recibido por los dueños de la casa. Las medidas de seguridad COVID se llevan al detalle y es todo muy seguro. Volveremos seguro.
Cristina (03/08/2020)
Vacaciones ideales
El entorno increíble ,las casas muy cuidadas y súper limpias .Gracias a Carme y Alfons por hacernos sentir como en casa,siempre dispuestos a recomendarnos lugares con encanto de la zona. Del 1 al 10 un 12.
Eva Roman (28-07-2020) (28/07/2020)
Setmana fantàstica!
L'estància a Sant Grau ha sigut magnífica! Tot genial! El lloc és preciós, tan per la ubicació com per les vistes. La casa era molt còmode, tranquil.la i neta. Els propietaris són encantadors i molt amables, han estat sempre pendents de nosaltres i ens han cuidat moltíssim. Amb el tema del covid hem estat molt tranquil.les perquè apliquen tots els protocols i netegen constantment les zones comuns. Gràcies per tot!!! Recomanable del tot!!!

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información