Avis sur Sant Grau

Hébergement rural dans la région de Solsonés, Lleida

5,0/5
280 opiniones
Título *
Valoración *
Commentaires *
Imágenes
Nom *

* Les champs obligatoires
Patricia (09/06/2024)
Fenomenal
Hemos pasado un fin de semana familiar increble. Las casa don muy cmodas y muy bien equipadas. El entorno es muy agradable y grande, con zonas diferenciadas y diseadas para que todoa diafruten, grandes y pequeos. Muy recomendable. Gracias Carme!!
Cristina y familia. (27/01/2024)
SPER RECOMENDABLE
Llevamos 3 aos repitiendo y no nos cansamos nunca de disfrutar de estas maravillosas casas y de su entorno. Destacar la amabilidad de Carme y Alfons que nos hacen sentir como en casa y siempre atentos por si necesitas cualquier cosa.
SPER RECOMENDABLE
SPER RECOMENDABLE
SPER RECOMENDABLE
Merc (20/11/2023)
Espai ideal per a GRANS famlies
Som una GRAN famlia i quan ens volem ajuntar, ens s difcil trobar una casa on poder fer els pats junts, que tingui espais amplis per compartir. Aqu ho hem trobat! Per alhora en cada una de les cases hem pogut tenir el nostre espai. Cases amb encant, amb tots els detalls i l'acolliment de la Carme per a tot el que hem necessitat. Moltes grcies!
Carme Mangues i famlia (13/11/2023)
Allotjament familiar genial!
Hem passat cinc dies a la casa del Porxet i tot ha estat magnfic. La casa est perfectament equipada amb tot el necessari, i en cas de necessitar alguna altra cosa els encantadors amfitrions (Carmen i Alfons) ho faciliten. Noms un petit problema amb el wifi que va ser resolt amb rapidesa i eficincia. Les dues petites de 15 i 20 mesos molt cmodes amb els bressols, trones i gaudint de la sala de jocs i el galliner. Molt recomanable l'entorn, les installacions i el tracte hum de la Carmen. Moltes grcies!
Paco Sanz (24/09/2023)
Le pongo un 5 porque no se puede poner 10.
Le pongo un 5 por que no puedo poner un 10. Todo excelente. Destacara sobre todo la atencin de Carmen, y todos los detalles de las tres casas donde estuvimos (Porxet, La Caseta i Sant Grau 2). Impresionante la ludoteca para los nios. Las fotos, incluso mostrando un lugar bonito, no reflejan todo lo bonito que es el espacio. Muy cerca de Cardona, donde se puede comprar todo lo que se necesita. Todos salimos con ganas de repetir.
Jordi (04/09/2023)
Oasi amb sorpresa
Hem estat a ?La caseta?, s una construcci rstica, sbriament rehabilitada, amb totes les comoditats i algun luxe, com una pantalla de TV de generoses dimensions i WiFi. Em va sorprendre trobar, just al costat de la caseta, una esglsia preromnica que vaig poder visitar i contemplar les curioses pintures de les parets i la volta. En contrast, uns metres ms enll, al costat de la casa gran, hi ha una petita piscina d?aigua transparent i fresca, una temptaci a la que no em vaig resistir. A l?entorn hi ha camins i senderes de pendent suau, fcils de seguir, que discorren entre conreus, masies histriques i bosquets, pels que vaig fer bones caminades, sempre acompanyat de la meva gossa Win. A Sant Grau, no noms van acceptar que ens acompanyessin les nostres gosses, sin que els propietaris, la Carme i l?Alfons, van ser especialment sensibles amb les necessitats de les nostres companyes de viatge. Si podeu, proveu-ho. Un oasi de pau, tranquillitat i silenci noms a un pas de Cardona i a dos de Solsona.
Oasi amb sorpresa
Oasi amb sorpresa
Magda (03/09/2023) (03/09/2023)
Lloc fantstic
Lloc molt tranquil, bonic, en plena natura. Pots caminar, llegir, observar, i si es vol, senzillament no fer res. Hem portat els nostres gossets i s'han adaptat molt b. Ho recomano molt. La Carme i Alfons molt discrets, atents i encantadors.
Magda (03/09/2023) (03/09/2023)
Lloc fantstic
Lloc molt tranquil, bonic, en plena natura. Pots caminar, llegir, observar, i si es vol, senzillament no fer res. Hem portat els nostres gossets i s'han adaptat molt b. Ho recomano molt. La Carme i Alfons molt discrets, atents i encantadors.
Neus (19/08/2023)
Vacaciones en familia
Segundo ao consecutivo de nuestras vacaciones en familia (vamos con 3 peques) y nos vamos igual o ms satisfechos que el primero. Siempre nos quedamos con ganas de ms. Tanto Carme como Alfons nos tratan como si fueramos de la familia y no permiten que nos falte de nada. Atencin personalizada en todo momento. Y qu decir del alojamiento... la cama comodsima, sensacin de dormir en una nube! Un entorno rodeado de naturaleza, una temperatura que da hace una calor seca (ms soportable y agradable que la de nuestra ciudad que es hmeda) para poder disfrutar de la zona de piscina y por la noche un agradable fresquito para ir a disfrutar del resto de zonas de juegos tanto para nios como para adultos e ir a recoger a las gallinas a su corral para que puedan poner los huevitos para ir a recogerlos al da siguiente. Tarea motivadora para los peques. Y despus a cenar en la terracita con buenas vistas! Qu mas podemos pedir? Moltes grcies Carme i Alfons!
Vacaciones en familia
Jess (21/08/2023) (26/07/2023)
Acogedor
Sant Grau, un lugar acogedor y fantstico para disfrutar con la familia. Rodeado de naturaleza y con todas las comodidades. Remarcar la limpieza, equipamiento muy completo (cocina, sala de juegos, piscina ...). Carmen, una persona encantadora. Trato muy cordial y siempre atenta y servicial. Un lugar muy recomendable. Sin duda repetiremos.
Vanesa (14/06/2023)
varias veces en diferentes aos
la primera vez que fuimos hace unos 12 aos, hemos varias veces, y otras que no hemos tenido opcin por estar ocupadas, ahora en julio volvemos con muchas ganas y mucha ilusin, hemos pasado navidades ( casa entera) cumpleaos fiestas en familia etc.. y ahora volvemos con nuevos miembros ahora yayos y nietos para pasar un gran fin de semana, y con ganas de abrazar y saludar a Carmen y a su Marido
Marta (15/03/2023)
Calotada 2023
Ja s el segon any que hi anem i repetirem. Es un lloc encantador on ens sentim com a casa i una mestressa la Carmen que sempre est atenta amb tot.
Joaquim Farguell (15/03/2023)
Sensacional
Aquest s el cinqu cop que vinc a Sant Grau. Ho faig perqu s un lloc molt agrdable per passejar, gaudir del paisatge i d'un lloc molt ben acondicionat i amb tots els detalls per poder gaudir d'uns dies de tranquillitat. En aquest cas tamb hem pogut fer una calotada per a 25 i hempogut gaudir-la grans i petits. Ja estem pensant en la segent trobada a Sant Grau!
Glria (15/03/2023)
Molt recomanable
Es un espai magnfic per fer calotades o trobades familiars o amb amics. Ideal per anar-hi amb nens i mascotes. L'indret s espectacular i les cases molt confortables i completament equipades. Tot decorat amb molt de gust. L'atenci inmillorable.
Laura (04/01/2023)
Ideal!!
Portem uns quants caps d?any gaudint de Sant Grau amb la colla d?amics i amb canalla i s un lloc ideal! La Carme s super acollidora i les cases sn perfectes per tota la colla que som, habitacions confortables i amb tots els serveis. Un petit parads en plena natura per gaudir tant la canalla com els adults. Recomanable en totes les poques de l?any i amb uns voltants molt agradables per fer excursions.
Laura (02/01/2023)
Maravilloso!!!!
Segundo fin de ao en Sant Grau y solo podemos decir cosas positivas!! Lugar increble, tranquilo, ideal para ir con amigos y con nios, y una anfitriona, Carme, realmente encantadora, con detalles muy cuidados y con toda la transparencia y facilidad del mundo! Un lugar maravilloso donde desconectar y cargar energas! Recomendable 100% y con ganas de volver!!!!
Elena (15/12/2022)
Fantstic
He estat dues vegades a Sant Grau, la primera vegada rem una colla de 20 amics i vam estar molt cmodes i molt ben atesos. Aix em va animar a tornar-hi amb la meva famlia, rem nou i vam ocupar dues de les cases; tamb vam estar molt b, la canalla va gaudir dels espais , de les joguines, de la piscina... i els grans ho vam trobar tot molt net i adequat per anar-hi amb les criatures. Sant Grau s una casa rural molt recomanable, amb uns amfitrions sempre disposats a atendre totes les necessitats.
Nria G (06/11/2022)
Estancia perfecta
Es la segunda vez que vamos y sin duda volveremos! La casa es muy acogedora y est muy bien equipada, la anfiatriona, Carme, es muy amable y te hace sentir muy cmodo. El entorno es perfecto para desconectar. Recomendable 100%.
Shaila (28/08/2022)
Indescriptible
Ha sido todo un descubrimiento este lugar. Todo lo que podemos decir es excelente, un 20 sobre 10! Estamos pasando una semana en el Porxet 6 personas y una perrita, una casa espectacular, donde no falta de nada! Limpieza impecable y comodidad de lujo. En realidad no falta de nada en ningn sitio, tienes de todo tanto para adultos como para los ms pequeos. Dispone de una sala de juegos increble, donde mi hija est disfrutando muchsimo. Una biblioteca, donde hay desde libros recientes, antiguos, enciclopedias, revistas, vdeos VHS ( ojo! Si tenis un reproductor de este tipo vuestros hijos os lo agradecern ). Una pista de tenis junto al ping pong y al futboln donde pasar horas entretenidas haciendo deporte. Destacar tambin la exposicin / museo justo al lado, donde nos ha hecho volver a nuestra infancia. Que decir de la piscina, un oasis de relajacin y diversin, agua limpia, transparente, cuidada? Agradecer especialmente a Carme y Alfons su confianza y su hospitalidad. Son dos personas maravillosas, con muy buena energa y donde te sientes como en casa. Carme tiene un gusto impecable con lo detalles, la limpieza, amante de los animales!! Hablar tambin de Petit, el perrete de la casa, buen guardin, carioso, bueno, un amor de perro. Enamorada de este lugar, de cada rincn , no me llevo ninguna foto igual de recuerdo, mil fotos y todas distintas. No me quiero ir pero repetiremos pronto!! Gracias Carme y Alfons! Que lugar tan tan bonito tenis.
Eva Roman (27/08/2022)
Lloc ideal
Un lloc ideal per desconnectar i descansar. Tot molt cuidat i molt net. La piscina i l'entorn perfecte. La Carme i l'Alfons molt amables i atents, sempre disposats a ajudar. Amb ganes de tornar-hi aviat! Grcies

Opiniones facilitadas por Toprural para Casa Sant Grau.

Utilizamos cookies para mejorar nuestros servicios analizando sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Acepto Más información